Latent Estudi
Cat | Cast | Eng

Codi Client
 

 

L’objectiu de la proposta formativa de  LatentEstudi és oferir un recorregut lectiu des dels fonaments de la fotografia i el llenguatge visual fins a cursos d’especialització més específics. El nostre equip docent el formen fotògrafs amb amplis coneixements dins el món de la fotografia i, a més contem amb la presència de destacats professionals que vindran a parlar-nos del seu treball i la seva mirada.


// Fotografia digital avançada i retoc fotogràfic (20h)

 

 Ampliarem els coneixements sobre fotografia digital, aprofondint conceptes com l’espai de color, tipus d’arxius, profunditat de color i tècniques d’impressió. Treballarem amb programes específics de retoc digital, aplicacions que ens ajudaran a crear un fluxe de treball i gestionar el nostre arxiu fotogràfic. Apendrem les possibilitats de la fotografia digital per crear imatges panoràmiques, esfèriques i HDR.


Requisits

Ordinador portàtil i coneixements mínims a nivell d’usuari. Coneixements mínims sobre tècnica fotogràfica bàsica i equip propi (càmera digital, preferiblement rèflex).

Preu: 130.00€/persona
Data d'inici: Dilluns 13 de febrer


// Introducció a la fotografia digital (20H)

 

La finalitat d’aquest curs és adquirir els coneixements tècnics i estètics bàsics sobre fotografia digital. Primer repassarem els conceptes teòrics de l’ús i funcionament de les càmeres digitals, desprès introduirem els fonaments del llenguatge visual i els recursos estètics de la fotografia.

 

Requisits

Disposar d’una càmera fotogràfica digital, preferiblement rèflex. No són necessaris coneixements tècnics sobre fotografia digital. 

Preu: 110.00€/persona
Data d'inici: Dimarts 14 de febrer

  // Taller dʼespecialització en fotografia creativa
(20H)

 

La fotografia creativa ens permet construir noves realitats i mostrar-les tal com les percebem. Apendrem a dirigir la nostra imaginació i ensenyarem la nostra mirada. La finalitat d’aquest taller és que l’alumne sigui capaç de realitzar una sèrie fotogràfica coherent. Per això coneixerem els recursos expressius de que disposem i farem un repàs dels fotògrafs que han deixat marca amb la seva particular mirada.


Requisits

Coneixements mínims sobre tècnica fotogràfica bàsica i equip propi.

Preu: 130.00€/persona
Data d'inici: Dilluns 06 de febrer


// Taller dʼespecialització en fotoperiodisme i fotografia documental
(20H)

 

La finalitat d’aquest curs és donar als alumnes les eines i els coneixements necessaris perque siguin capaços d’elaborar un reportage fotogràfic de qualitat. Treballarem punts fonamentals com la narrativa visual, l’organització del treball, legislació o edició gràfica.  Repasarem la història del fotoperiodisme fins els nostres dies i visionarem treballs de fotògrafs per situar el context actual, parlarem del funcionament de les agències i bancs d’imatges. Finalment treballarem perque cada alumne trobi la seva mirada personal i elabori un reportatge durant el curs.


Requisits

Coneixements mínims sobre tècnica fotogràfica bàsica i equip propi (càmera preferiblement rèflex).

Preu: 130.00€/persona
Data d'inici: Dimarts 07 de febrer
LatentEstudi, Estudi Fotogràfic · info@latentestudi.com · Telf. (0034) 647.52.89.53 · · Disseny web Anunzia · Nota Legal Facebook   Wordpress   Youtube.